Consortio - és minden, ami mögötte van

Ahogy sokaknak, úgy nekem is volt egy álmom. Az évek alatt, az álmom céllá alakult, és az elmúlt három évben valósággá vált. Gondolhatná a kedves Olvasó, hogy még csak három éve, hogy a cégvezetőket és tulajdonosokat segítem, viszont ezt az időszakot megelőzi több, mint 30 éves szakmai tapasztalat, ami mind ügyfeleim szolgálatában áll. Buga Tamás vagyok, a Consortio alapítója, én és szakértői csapatom állunk Consortio és az ügyfeleink mögött. Hogy mit is képviselünk pontosan, mi a mi történetünk és a célunk, az ebben a blog cikkben elmesélem!

Az 1990-es évek végén édesapám kezdte el építeni a felszámoló céget, mely számomra is és számára is nagyon új volt akkoriban. Egy valamiben viszont a kezdetektől biztos voltam: nagyon érdekel ez a terület és mindent meg szeretnék tanulni róla. 2001-ben kerültem bele a cég körforgásába és viszonylag hamar felszámoló biztossá váltam. Okleveles közgazdászként a Corvinus egyetemen végeztem el kiegészítő képzést, mely végén Felszámolási és Vagyonfelügyeleti szakközgazdász lettem. Ahogy teltek az évek, egyre több ügyünk lett, egyre több tapasztalatot szereztem. Több, mint 5000 ügy lebonyolításában vettem részt ez idő alatt. A cég is folyamatosan nőtt, a 2000-es évek közepén a debreceni székhely átkerült Budapestre, ekkor már biztosan láttam az utam, hogy én csak ezzel szeretnék foglalkozni.

A 2010-es évek legelejére eljutottunk arra a szintre, hogy a több, mint 100 felszámoló cég közül évről-évre tartósan mindig az első tízben végeztünk. Egészen 2013-ig ez egy sikersztoriként működő cég volt, amikor jött a nagy pofon: új névjegyzék került felállításra, a felszámoló cégeknek újra kellett pályázni. Valamilyen véletlen folytán a régi felszámoló cégek közül senki nem felelt meg a kritériumoknak. Ez egy nagy törés volt, ezt követően sokáig nem találtam önmagam.

Egyszer-egyszer megkerestek ügyfelek, mert tudták, hogy mivel foglalkoztam és tanácsot kértek tőlem a saját ügyeikkel kapcsolatban, de ezek ad hoc jelleggel történtek. 2018-ban született meg a gondolat, hogy mi lenne, ha komoly szintre és üzleti alapokra emelném a tanácsadásokat. Nem volt könnyű feladat megalapozni a céget, mert nem volt semmilyen előzmény, amire támaszkodhattam volna. Ettől függetlenül úgy döntöttem megpróbálom, mert meggyőződésem, hogy az emberek a felszámolási ügyeik kapcsán egy olyan embertől kaphatják a legjobb tanácsot, aki belülről ismeri a felszámolások mibenlétét, hiszen maga is ezzel foglalkozott hosszú éveken keresztül, belelátott a működésbe, felszámoló volt, de ma már a “másik oldalon áll”.

Ennek eredményeként 2019-ben megalapítottam a Consortio Zrt-t és most 2022-ben úgy látom soha nem volt még ekkora szükség a szaktudásunkra, mint napjainkban. Hogy miért csinálom? Mert szeretem. Mert szeretek segíteni, szeretem átadni a tapasztalataim által az ügyfeleknek a megoldást a problémáikra.

Miért jó az ügyfélnek? Mert rajtunk kívül nincs ilyen szolgáltatás a piacon. Nagyon komoly veszélyben van a cégvezető, a cégtulajdonos, amikor felszámolás alá kerül a cége, viszont tőlünk mindenki kap egy védőernyőt, aminek segítségével az egész eljárás alatt nyugodt lehet, a legtöbb esetben találkoznia sem kell az egész eljárás alatt senkivel. Garanciát adunk, modellezzük az egész eljárást, elmondjuk mi fog történni és mi nem fog bekövetkezni. Ha nincs rendben a könyvelés, akkor abban is tudunk segíteni, hogy azt rendbe tegyük. Az eljárás során végig ott vagyunk melletted, és helyetted járunk el. Összességében egy átfogó megoldást kínálunk ügyfeleink helyzetére, problémájára.

Facebook

Üzenjen nekünk!

Kérjük, adja meg a nevét!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
Kérjük, adjon meg egy érvényes telefonszámot!
Kérjük, adja meg üzenetét!
Kérjük olvassa el, és fogadja el az adatvédelmi tájékoztatót!